• home
  • Actueel
  • Meerderheid transavia leden stemt voor cao-onderhandelingsresultaat

Meerderheid transavia leden stemt voor cao-onderhandelingsresultaat

27 okt. 2017
Deze week hebben de transavia leden gestemd over het cao-onderhandelingsresultaat . 60% van de leden heeft een stem uitgebracht, waarvan een ruime meerderheid  (ruim 67%) voor stemde. Dit betekent dat het cabinepersoneel van transavia een nieuwe cao krijgt. Looptijd van deze cao: 1 januari 2017 t/m 31 december 2018.

Het cabinepersoneel van transavia kan nu een structurele loonsverhoging tegemoet zien zonder dat er arbeidsvoorwaarden voor zijn ingeleverd.

Per 1 december 2017 is er een structurele loonsverhoging van 1,5 procent. Per 1 april 2018 volgt er nogmaals een structurele loonsverhoging van 1,5 procent. Ondanks de vele verhalen die nog steeds de ronde doen, zijn deze structurele loonsverhogingen onvoorwaardelijk en levert het cabinepersoneel geen arbeidsvoorwaarden in. Het sectiebestuur beschouwt deze loonsverhoging van het bedrijf als een stap in de goede richting. We zijn er echter nog lang niet: het gevoel moet terugkomen dat we allemaal voor hetzelfde team spelen.

Binnenkort zullen we je verder informeren over onze vervolgstappen.

Het sectiebestuur bedankt iedereen die zijn/haar stem heeft uitgebracht.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, stuur deze dan naar
sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA