Mark Broekhans Lid van Verdienste

19 sep. 2013

KLM collega en actief VNC lid Mark Broekhans is woensdag 18 september tijdens zijn afscheidsborrel als voorzitter van de Groeps­commissie 31 (GC31) tot Lid van Verdienste benoemd. De oorkonde en bijbehorende speld werden uitgereikt door voorzitter Annette Groeneveld. Mark is sinds 1998
KLM collega en actief VNC lid Mark Broekhans is woensdag 18 september tijdens zijn afscheidsborrel als voorzitter van de Groeps­commissie 31 (GC31) tot Lid van Verdienste benoemd. De oorkonde en bijbehorende speld werdenuitgereikt door voorzitter Annette Groeneveld.

Mark is sinds 1998 actief in de medezeggenschap ondermeer als lid van de Groepscommissie 31 - dat als onderdeel van het ondernemingsraadbestel een belangrijk platform is voor belangenbehartiging - waarvan de laatste 6 jaar als voorzitter. Mark heeft op zijn kenmerkende rustige maar vasthoudende manier van doen, inclusief sterk analyserend vermogen, veel voor het cabinepersoneel betekend. Met zijn flinke kennis van product, werkmethodiek, vlootplaat en bovenal tech­nische zaken in combinatie met een uitgebreid netwerk heeft hij de GC 31 breed georiënteerd voorgezeten. In die hoedanigheid fungeerde hij ook als bruggen­bouwer en hield daarbij altijd rekening met het groepsproces.

Samen met zijn GC-collega's heeft hij in de diverse commissies zoals de CIST (Commissie Inflight Services en Techniek), FEC (Financieel Economische Commissie) en VGWM (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu) nauwlettend toegezien op een juiste uitvoering van de KLM Cao. Kortom de bescherming van het werk en goede werkomstandigheden van KLM cabinepersoneel.

Daarnaast is Mark al jarenlang een zeer betrokken Ledenraadslid. Dat uit zich ondermeer door het met regelmatig achter de microfoon plaatsnemen voor kritische vragen en noten, maar ook om zijn achtergrondkennis met Leden­raadsleden te delen.

De VNC bedankt Mark voor zijn inzet en betrok­kenheid en wenst hem veel succes in zijn nieuwe (neven)functie als productspecialist techniek bij Cabin Inflight Management.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA