• home
  • Actueel
  • Marion Leguijt gekozen als sectiebestuurder KLM

Marion Leguijt gekozen als sectiebestuurder KLM

5 sep. 2013

Collega Marion Leguijt is vandaag (5 september) door de KLM Ledenraad unaniem gekozen tot KLM sectiebestuurder. Zij neemt de portefeuille van algemeen en secretaris KLM sectie op zich. De VNC is zeer blij met de komst van Marion in het bestuur en feliciteert haar van harte! De
Collega Marion Leguijt is vandaag (5 september) door de KLM Ledenraad unaniem gekozen tot KLM sectiebestuurder. Zij neemt de portefeuille van algemeen en secretaris KLM sectie op zich. De VNC is zeer blij met de komst van Marion in het bestuur en feliciteert haar van harte! 


De Ledenraadsleden bedanken we voor het in haar gestelde vertrouwen en Marion kan eveneens rekenen op de volle steun van haar collega bestuurders. We zijn er van overtuigd dat Marion haar kennis en enthousiasme - die ze jarenlang liet zien als Dagelijks Bestuurder van de KLM Ledenraad - zal gaan inzetten tijdens haar werkzaamheden voor de sectie.

Marion (43 jaar) vliegt sinds 1996 bij KLM en sinds 2005 als purser. In datzelfde jaar begon ze als tweede vicevoorzitter van het Dagelijks bestuur van de KLM Ledenraad en werd daar vervolgens voorzitter van. Eerder was zij Groepscommissielid en vervulde ook daar een secretarisfunctie.

Volle sterkte
Met de komst van Marion is het bestuur weer op volle sterkte! Weliswaar staat de vacature van bestuurslid KLM-sectie en penningmeester VNC nog open tot 12 september (op de VNC site, Facebook en VNC Magazine 6) maar sowieso heeft Roberto Tunzi zich hiervoor (her)verkiesbaar gesteld. Die kandidatuur komt aan bod in de Ledenraad van donderdag 3 oktober.

VNC bestuur

 

 

 

Fotobijschrift: Kersverse KLM sectiebestuurder en algemeen secretaris Marion Leguijt ontvangt bloemen uit handen van haar voorganger en huidig KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk. (Foto: Ingrid Brama)

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA