• home
  • Actueel
  • Marion Leguijt benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Marion Leguijt benoemd tot Lid van Verdienste VNC

19 feb. 2019
Foto vlnr: Roberto Tunzi, Cas Voskuijl, Antonie Kloots, Marion Leguijt, Ron Sneijder, Angela Visser en Annette Groeneveld

Bij haar afscheid als bestuurslid van de KLM-sectie en algemeen secretaris van de VNC is Marion Leguijt door het Algemeen Bestuur benoemd tot Lid van Verdienste. Zij krijgt de onderscheiding als dank voor haar jarenlange inzet voor de VNC.

Die enorme inzet toonde zij niet alleen als sectiebestuurslid, maar eerder ook als lid van de Groepscommissie 31 en het Bestuur Ledenraad.  De benoeming tot Lid van Verdienste is haar dan ook van harte gegund.

Integere, oprechte bruggenbouwer
Marion trad ruim 5 jaar geleden toe tot het KLM sectiebestuur en nam daarbij de taak van Algemeen Secretaris op zich. Met enorme toewijding en nauwkeurigheid toonde zij zich een harde werker die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Marion staat bij de VNC bekend als bruggenbouwer, die met haar empathisch vermogen de verbinding zoekt.

Wij vinden het heel spijtig dat ons zeer gewaardeerde sectiebestuurslid en fijne collega vertrekt. We begrijpen echter dat zij haar  talenten en kwaliteiten na de zomer als Hoofd CCM wil gaan inzetten. Wij wensen Marion heel veel succes in haar nieuwe nevenfunctie.

VNC bestuur en medewerkers

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA