• home
  • Actueel
  • Marije Kroese neemt afscheid van Groepscommissie

Marije Kroese neemt afscheid van Groepscommissie

23 okt. 2014

Na jarenlange inzet namens de VNC in de Groepscommissie 31 (GC) neemt MarijeKroese afscheid van de GC. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan als nevenfunctionaris bij de KLM afdeling Cabin Inflight Management en blijft daarnaast vliegen.
Na jarenlange inzet namens de VNC in de Groepscommissie 31 (GC) neemt Marije
Kroese afscheid van de GC. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan als nevenfunctionaris bij de KLM afdeling Cabin Inflight Management en blijft daarnaast vliegen. Gisteren was er een borrel om te proosten op de fijne en gedegen samenwerking in de afgelopen jaren en natuurlijk om Marije succes te wensen in haar nieuwe functie.

Marije vliegt sinds 2001 bij KLM en werd direct lid van de VNC. Vervolgens werd ze gekozen in de GC en kwam zij in de verschillende commissies als de personeelscommissie; communicatiecommissie; Commissie Inflight Service en Techniek en werd uiteindelijk tweede vicevoorzitter. Tevens was ze jarenlang Ledenraadslid. De VNC is Marije dankbaar voor haar gedreven inzet en kent haar als een loyale maar positief kritische collega die veel werk heeft verzet voor het cabinekorps. Nogmaals dank Marije en veel plezier en succes in je nevenfunctie bij productmanagement!

VNC bestuur

 

 
Fotobijschrift: Marije Kroese ontvangt bloemen van KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA