• home
  • Actueel
  • Magazine Luchtvaartnieuws besteedt aandacht aan afscheid Annette Groeneveld

Magazine Luchtvaartnieuws besteedt aandacht aan afscheid Annette Groeneveld

21 jun. 2021
Met een interview met prachtige foto’s heeft luchtvaart- en zakenreismagazine Luchtvaartnieuws aandacht besteed aan het afscheid van Annette Groeneveld als VNC-voorzitter. Speciaal voor onze leden heeft het nieuwsplatform dit gedeelte uit haar magazine digitaal beschikbaar gesteld, je kunt het lezen via deze link: https://bit.ly/2SHWzDJ

Wil je meer Luchtvaartnieuws volgen, dan verwijzen wij je graag naar verschillende abonnementsmogelijkheden en -aanbiedingen die te vinden zijn op hun website via https://www.luchtvaartnieuws.nl/memberactie.

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA