• home
  • Actueel
  • Maak van jouw partner een Wings of Support-partner

Maak van jouw partner een Wings of Support-partner

11 aug. 2016

Wings of Support (WoS) is op zoek naar nieuwe partners die hen financieel willen steunen. Zij vragen jullie in onderstaande oproep om daarbij te helpen.
Werkt jouw partner of een andere bekende bij een bedrijf dat een sponsordoel zoekt? Laat deze oproep dan gerust lezen.

WoS helpt groepen kinderen op KLM-bestemmingen. De kinderen op onze projecten in scholing, gezondheidszorg en opvang kunnen deze hulp goed gebruiken. Nieuwe sponsors kunnen hen vleugels voor de toekomst geven. In haar zeventienjarig bestaan hielp Wings of Support tienduizenden kinderen op 800 projecten wereldwijd. In 2015 waren er ruim 70 projecten.

Drie sponsorpakketten
Wings of Support biedt haar financiële hulpverleners drie sponsorpakketten aan, afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag. De sponsorpakketten bestaan onder andere uit de ontvangst van het digitale magazine WOSwijs en naamsvermeldingen op en artikelen in WoS-publicaties. Ook is een maatwerkovereenkomst voor projectsponsoring en aanwezigheid op evenementen mogelijk. Neem voor meer details contact op met onderstaande collega’s.

Werkwijze
De projectcoördinatoren van WoS bezoeken de projecten persoonlijk en zijn nauw betrokken bij de besteding van de gelden ten behoeve van het project. Indien nodig organiseert Wings of Support de opleiding van lokale managers. De projectbezoeken zijn altijd onbetaald en in de eigen tijd van een cockpit- of cabinemedewerker.

Nauwelijks overheadkosten
Reis- en verblijfskosten zijn er nietvanwege de specifieke bedrijfsvoering van de stichting. Wings of Support kent alleen vrijwilligers en geen betaalde werknemers. Het afgelopen jaar had WoS slechts 2,6% overheadkosten, voornamelijk verplichte notariële en administratieve kosten. De overheadkosten zijn de afgelopen jaren nooit boven de 4% uitgekomen, een unieke prestatie in de charitatieve sector.

Oproep
Ken jij iemand bij een grote of kleinere organisatie die structureel financiële hulp wil bieden via sponsorschap? Laat hem of haar kennis maken met Wings of Support. Neem contact op via sponsor@wingsofsupport.org of kijk op wingsofsupport.org.

Hartelijk bedankt voor je hulp, collega.

Sponsorcommissie WoS

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA