• home
  • Actueel
  • Maak kennis met transavia OR kandidaat Mart Mante

Maak kennis met transavia OR kandidaat Mart Mante

23 mrt. 2018
Van 2 t/m 15 april lopen de transavia Ondernemingsraadverkiezingen en de VNC heeft 8 sterke kandidaten voor het vervullen van 4 cabinezetels in de Ondernemingsraad (OR). De kandidaten vertellen hun persoonlijke plannen en ambities, vandaag aandacht voor Mart Mante.

Naam: Mart Mante
In dienst sinds: 2002
Functie aan boord: Purser

Drijfveer:
Mijn aanmelding als kandidaat is eigenlijk uit woede ontstaan! Problemen die al jaren bij transavia spelen, zoals het bagageprobleem en onregelmatige roosters worden maar niet opgelost! Daar moet een eind aan komen.

Streven:
Het managementteam behoeden voor ondoordachte, slecht voorbereide initiatieven. Denk aan apps die niet goed werken of vrijwel niets toevoegen aan bestaande apps. Nog steeds is er geen sluitende oplossing voor het aanhoudende bagageprobleem. Ik wil er ook voor zorgen dat wij als cabinepersoneel meer invloed hebben op roosters, zodat er meer regelmaat ontstaat en we bijvoorbeeld snipperdagen kunnen opnemen in de zomer.

Waarom ik:
Ik wil dat er naar ons, cabinepersoneel, geluisterd wordt! Ik ga het managementteam het vuur na aan de schenen leggen, zodat ze beter hun best gaan doen. Zo wil ik bijdragen aan de verbetering van onze werkomstandigheden.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA