• home
  • Actueel
  • Maak kennis met transavia OR kandidaat Karen Simons

Maak kennis met transavia OR kandidaat Karen Simons

27 mrt. 2018
Naam: Karen Simons
Vliegt sinds: 1991
Functie: Purser

Drijfveer
Voor mijn gevoel is mijn werk binnen de OR nog niet af. Wat ik kan verbeteren, aangeven of bespreekbaar maken, heeft meer tijd nodig. Ik wil mij blijven inzetten, dus heel graag doorgaan.

Streven
Binnen de OR DC Commissie houden wij ons bezig met diverse vraagstukken. Deze zijn een terugkerend thema op de agenda in het zes-wekelijkse overleg met het hoofd DC. Een constructief overleg met wederzijds (h)erkenning van vraagstukken zoals crewsterkte, verzuim, schema's, WRR, catering, werkmateriaal, Optimizer, SN- en VE-problematiek, handbagage enzovoorts. Voor deze belangrijke onderwerpen wil ik mijn energie inzetten. Op het gebied van de vele thema’s wil ik vanuit de OR meepraten en meedenken via de vergaderingen, het OR DC overleg, de commissies en werkgroepen van het veranderende bedrijf. Voor het belang van de werknemers zal ik met blijvend enthousiasme continue onderwerpen blijven aangeven.

Waarom ik?
Voor de derde keer wil ik mij verkiesbaar stellen voor 1 van de 4 zetels voor Cabine omdat het overleg nooit af is. Van beide kanten blijven er altijd zaken vragen om verbetering dus daarom wil ik doorgaan. Ik hoop op deze derde kans. Stem op mij. Drie maal is tenslotte scheepsrecht!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA