• home
  • Actueel
  • Maak kennis met Transavia OR kandidaat Jacques Vleeming

Maak kennis met Transavia OR kandidaat Jacques Vleeming

22 sep. 2021
Dit najaar van 4 t/m 17 oktober worden er verkiezingen voor de Transavia Ondernemingsraad gehouden. De Ondernemingsraad heeft vier cabinezetels, waarvoor vier ijzersterke VNC-kandidaten zich kandidaat hebben gesteld.

Onze kandidaten vertellen je graag hun persoonlijke motivatie en ambities, we stellen ze één voor één aan je voor: vandaag aandacht voor Jacques Vleeming.

In dienst sinds: 1999
Functie: purser en nevenfunctionaris voor Goed Cabine Rooster

Introductie
Samen met mijn vrouw Saffira heb ik 3 kinderen. Ik ben Rotterdam based maar woon in Vianen zeer gunstig ten opzichte van al onze bases en kom ook graag op Eindhoven en Schiphol. Jammer genoeg mag je maar 2 bases hebben. Voor mijn nevenfunctie bij Goed Cabine Rooster werk ik momenteel vaak vanuit huis en ik ben eveneens zeer regelmatig op transport en op de hangaar te vinden.

Drijfveer
Ik vind het belangrijk om behalve aan boord ook naast het vliegen van extra betekenis te kunnen zijn voor mijn collega’s. Dit heb ik een aantal jaar op het crewsupport kunnen doen, korte tijd was ik waarnemend Unit Coach en ik zet mij nu alweer 2 jaar in om de roosterautomatisering tot een succes te maken en onze roosters te verbeteren. In de 22 jaar die ik nu bij Transavia werk hebben er veel verschillende winden gewaaid en zijn er moeilijke en minder moeilijke tijden geweest. Ik geloof dat nu en ook de komende jaren, de meest uitdagende tijd ooit wordt. Ik wil niet aan de zijlijn afwachten en toekijken wat er op ons afkomt, maar juist graag meepraten, meedenken en meewerken aan de toekomst van Transavia.

Waarom ik?
Niet afwachten en klagen maar bijdragen en vooruit kijken. Graag wil ik Transavia nog beter leren kennen en begrijpen in de volle breedte en weten wat er allemaal speelt en komt kijken bij het dagelijks reilen en zeilen van ons vliegbedrijf. Ik roep je graag op om te gaan stemmen op een collega waarvan jij vindt dat hij of zij jou het beste vertegenwoordigt. Natuurlijk hoop ik dat ik dat ben, maar bovenal hoop ik dat je in ieder geval gaat stemmen.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA