• home
  • Actueel
  • Maak kennis met transavia OR kandidaat Frans Zijm

Maak kennis met transavia OR kandidaat Frans Zijm

28 mrt. 2018
Naam: Frans Zijm
Vliegt sinds: 1990
Functie aan boord: Purser

Drijfveer:
Ik sta dagelijks in de operatie en zie wat er op de werkvloer allemaal gebeurt. Onderwerpen als werkmateriaal, schoonmaak, handbagagebeleid en crewplanning hebben mijn bijzondere belangstelling. Mijn motivatie om aan de slag te gaan als jullie cabinevertegenwoordiger binnen de OR is om operationele issues te signaleren en door te spelen aan de verantwoordelijke managers.

Streven:
Het belangrijkste onderwerp vind ik crewplanning, inclusief de invoering van T-bids cabine. Hier wil ik me dan ook hard voor maken.

Waarom ik:
Door mijn langdurige werkervaring als purser en nevenfunctionaris (trainer) en door het volgen van alle ontwikkelingen binnen transavia denk ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de OR. Daarom wil ik als VNC-kandidaat samen met de vakbond en overige OR-leden een sterke vertegenwoordiging vormen om de belangen van cabine en die van het bedrijf te behartigen. Door deze kandidaatstelling hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan een gezond en sociaal bedrijf. Stem dus op mij tussen 2 april en 15 april bij de OR-verkiezing.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA