• home
  • Actueel
  • Maak kennis met Transavia OR kandidaat Annelie Muis

Maak kennis met Transavia OR kandidaat Annelie Muis

21 sep. 2021
Dit najaar van 4 t/m 17 oktober worden er verkiezingen voor de Transavia Ondernemingsraad gehouden. De Ondernemingsraad heeft vier cabinezetels, waarvoor vier ijzersterke VNC-kandidaten zich kandidaat hebben gesteld.

Onze kandidaten vertellen je graag hun persoonlijke motivatie en ambities, we stellen ze één voor één aan je voor: vandaag aandacht voor Annelie Muis.

In dienst sinds: 2000
Functie: purser en een nevenfunctie als crewsupportofficer

Introductie
Ik sta heel open in het leven en ben van nature nieuwsgierig. ’Pluk de dag’ en ’het is de toon die de muziek maakt’ zijn motto’s die goed bij mij passen. Ik ben nu 47 jaar en gelukkig samen met mijn vriendin Colinda. We hebben helaas nooit kinderen mogen krijgen maar ik heb wel mijn lieve hond Keetje die in dat gemis veel compenseert. Ik vind het heerlijk om samen een flinke wandeling te maken en daarna een terrasje te pakken.

Drijfveer
Ik heb me kandidaat gesteld voor de OR omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen om de belangen van mijn cabinecollega’s zo goed mogelijk te behartigen. Doordat ik al 21 jaar fulltime in de cabine werk en door mijn ervaring als crewsupportofficer weet ik goed wat er speelt op de werkvloer. Ik wil me graag inzetten om ervoor te zorgen dat we ons mooie vak goed kunnen blijven uitoefenen.

Waarom ik?
Ik ben gedreven, doelgericht, gemotiveerd en sensitief. Spreekt dit jou aan, stem dan vanaf 4 oktober (wereld dierendag) op mij!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA