• home
  • Actueel
  • Luister nu: deel 5 & 6 VNC podcast ‘Take your seats’!

Luister nu: deel 5 & 6 VNC podcast ‘Take your seats’!

8 apr. 2022
Cabin crew ‘take your seats’ en luister de 2 nieuwe afleveringen van de serie VNC podcasts! In deel 5 hoor je huidig VNC-OR fractielid en wederom kandidaat Annelie Bijpost en in deel 6 VNC- Ledenraadslid en GC31-kandidaat Dorain Wetstede over hun werk en motivatie.

Cabinecollega en VNC- OR kandidaat Koos Bakker neemt jullie - tijdens de Ondernemingsraad- en Groepscommissieverkiezingen - graag mee in het werk van de VNC en haar medezeggenschap.

In elke van de 8 afleveringen gaat Koos in gesprek met actieve leden over drijfveren, dilemma’s en oplossingen uit de praktijk. Wij wensen jullie veel luisterplezier met deze podcasts en bedanken Koos en gasten van harte voor het mogelijk maken en Rick Roos voor de techniek!

KLC en KLM bestuur

Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Een stevige medezeggenschap kies jij zelf!👈🏾 Gebruik jouw stem ✅ om onze ijzersterke 👊🏿 GC & OR kandidaten bij KLM & KLC een stem te geven. Met veel kiezers staan we 💪 sterker om de belangen van het hele cabinekorps 💙 te behartigen!
Van 7 t/m 21 april kun je 1 Ondernemingsraad kandidaat en 1 Groepscommissie kandidaat aanvinken ✔️ via de stem link 🗳 die je van Webelect in je KLM/KLC e-mail ontvangt. Doe mee - stem VNC lijst twee 2️⃣.

Belangen-behartiging

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA