• home
  • Actueel
  • Luister nu: de slotserie VNC podcast ‘Take your seats’!

Luister nu: de slotserie VNC podcast ‘Take your seats’!

12 apr. 2022
Cabin crew ‘take your seats’ en luister de 2 laatste afleveringen van de serie VNC podcasts! In deel 7 hoor je teruggekeerde KLM jaarcontractant Sander Oosterhof en in deel 8 KLC collega Wessel de Werk, GC51-kandidaat over hun werk en motivatie.

Ook in deze laatste van een 8-delige serie podcasts neemt VNC- OR kandidaat Koos Bakker jullie graag kort mee, onder andere in de kijk van leden op de VNC en het zelf actief deelnemen aan onze werkzaamheden. In gesprek met actieve leden hoor je hen over drijfveren, dilemma’s en oplossingen uit de praktijk. Veel luisterplezier en Koos en gasten hartelijk bedankt voor de mooie gesprekken en Rick Roos voor de techniek!

KLC en KLM bestuur


Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Alle KLM 💙 cabinecollega’s kunnen op de VNC toppers stemmen - dus ook niet VNC leden of leden van andere bonden. 1 x een Ondernemingsraad kandidaat en 1 x een Groepscommissie kandidaat aanvinken  ✔️ ✔️via de stem link 🗳 die je van Webelect in je KLM e-mail hebt ontvangen. Voor KLC 💙 cabinepersoneel gaat het om jouw stem ✅ voor de OR. Een stevige medezeggenschap kies jij zelf! 👈🏾 Gebruik jouw stem ✅om onze ijzersterke 👊🏿 KLM of KLC GC & OR kandidaten een stem te geven. Met veel kiezers staan we 💪 sterker om de belangen van het hele cabinekorps te behartigen!
Doe mee - stem VNC lijst twee 2️⃣.
Geen Webelect stemlink?
Check je spambox en als je daarin ook niets hebt, mail dan naar orverkiezingen@klm.com.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA