• home
  • Actueel
  • Luc van der Eijk gekozen tot nieuw bestuurslid KLC sectie

Luc van der Eijk gekozen tot nieuw bestuurslid KLC sectie

4 mrt. 2020
Vanmiddag heeft de KLC Sectievergadering plaatsgevonden waar leden hebben gestemd over de toetreding van het nieuwe bestuurslid, de benoeming van de voorzitter en de stand van zaken rondom het cao proces.

De leden hebben unaniem  positief gestemd voor het toetreden van Luc van der Eijk tot het KLC sectiebestuur.
Tevens is er gestemd over de rolverdeling binnen het bestuur: de leden hebben er voor gekozen om Cas Voskuyl tot voorzitter te maken en Luc van der Eijk tot vicevoorzitter.

We zijn verheugd met deze uitslag, feliciteren Luc en wensen hem veel succes bij de VNC! In aankomend magazine zal hij zich verder aan jullie voorstellen. Ook Cas feliciteren we met de verkiezing tot voorzitter van de KLC sectie. Na alles wat hij het afgelopen jaar heeft gedaan voor de leden, hebben we het volste vertrouwen in hem.

Cao proces
Naar aanleiding van het uitermate teleurstellende cao overleg van vorige week zijn onze leden bijgepraat en vervolgens naar hun bevindingen gevraagd.
Zij hebben hun steun uitgesproken en vertrouwen op de deskundigheid van de VNC. Ook hebben zij punten benoemd om mee te nemen naar aankomend overleg.

Met deze kennis gaan wij ons verder beraden en voorbereiden op volgend cao-overleg.

VNC Bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA