• home
  • Actueel
  • Loonstrook KLM cabine februari zorgt voor veel vragen

Loonstrook KLM cabine februari zorgt voor veel vragen

21 feb. 2020
Vanwege implementatie van de cao-afspraken zijn er op de loonstrook van deze maand veel wijzigingen en aanpassingen opgenomen. Ondanks het feit dat de loonstrook nog niet formeel is verstuurd maar online al wel zichtbaar is, worden we overstelpt met vragen om uitleg.

Wij hebben deze vragen direct bij KLM neergelegd en gevraagd om haar verantwoordelijkheid als werkgever op te pakken. Enige uitleg bij de loonstrook was wenselijk geweest, ook al door het niet uitkeren van de overeengekomen eenmalige uitkering ter compensatie van NG, die ook voor februari gepland stond.

KLM heeft aangegeven vandaag nog met een uitleg te komen.

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA