Leuker kunnen we het niet maken...

4 feb. 2013

Als VNC lid hoef je niet eindeloos te puzzelen bij het op de juiste manier invullen van je belastingaangifte: voor deskundig advies kun je terecht bij onze belastingconsulent. Omdat de belastingdienst in 2013 nogal wat veranderingen in petto heeft, is in komend Magazine nr. 1 een
Als VNC lid hoef je niet eindeloos te puzzelen bij het op de juiste manier invullen van je belastingaangifte: voor deskundig advies kun je terecht bij onze belastingconsulent. Omdat de belastingdienst in 2013 nogal wat veranderingen in petto heeft, is in komend Magazine nr. 1 een toelichting te lezen op de belangrijkste punten voor particulieren.

 

Afspraak maken
Veel leden maken gebruik van de belastingservice, bel dus op tijd voor een consult. Dit kan in februari alleen op donderdagen en vanaf maart iedere dag. Kun je onverhoopt niet komen op de afspraak? Geeft dit zo snel mogelijk telefonisch door bij het VNC secretariaat, buiten kantooruren kun je een boodschap inspreken.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je - digitaal - informatie over wat je nodig hebt voor je bezoek aan de VNC belastingconsulent. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen.

Uitstel vragen
Ben je niet in staat je aangifte voor de verplichte inleverdatum van 1 april in te vullen? Vraag dan telefonisch uitstel bij de belastingdienst telnr.: 0800-0543 en houd  je BSN bij de hand. Opgaaf van reden is niet nodig.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA