Leuke kortingen voor VNC leden!

5 jul. 2019
De VNC heeft naast kernactiviteiten als collectieve en individuele belangenbehartiging ook commercieel aantrekkelijk deals voor haar leden. De bedrijven waar de VNC mee samenwerkt bieden leuke kortingen aan! Alle services vind je op onze website (link: https://vnconline.nl/vnc/services), maar hier alvast een overzicht van onze samenwerkingsverbanden:

Wolky@work voordeel van 10% korting
Goede en mooie schoenen voor een fijne prijs, dat is in ons vliegende vak een welkome combinatie. Bij Schoenen(web)winkel Wolky@work vind je deze schoenen en bij haar ‘Wolky@Work’-lijn krijgen al onze leden mooie kortingen!
Wolky@Work stelt een kortingscode beschikbaar waarmee alle VNC-leden 10% korting krijgen. Deze code is VNC10FORYOU en kan gebruikt worden bij betaling van de gekochte artikelen op de Wolky@work website www.wolky@work.com. De code is te gebruiken bij aankoop van modellen uit de Wolky@Work-lijn.

Travelbags.nl: trolleys en meer met 15% korting
De grootste online koffer- en tassenspecialist in Nederland én België travelbags.nl biedt een enorm ruim assortiment aan trolleys in alle soorten, kleuren en maten. Daarnaast hebben zij ook reis-, school- en handtassen, (attaché)koffers, rugzakken en beautycases.
travelbags.nl biedt alle VNC-leden een mooie korting van 15% op het gehele assortiment dat je vindt op www.travelbags.nl. Vraag de kortingscode op middels een mail aan secretariaat@vnconline.nl dan kun je deze invoeren bij betaling.

Oppascentrale Madelief: 25% korting op bemiddeling
VNC-leden krijgen altijd 25% korting op de eenmalige oppas bemiddeling en betalen in plaats van €17,99 slechts €13,50 per oppas aanvraag. Schrijf je in via www.oppasmadelief.nl en koop online een ‘Eénmalige oppas’. Bij betaling vul je dan de code VNC1 in en kun je eventueel contact opnemen met de desbetreffende citycoach als het een last minute boeking betreft. Mocht het onverhoopt niet lukken om een oppas te vinden dan ontvang je de gemaakte kosten retour.

PON Autoabonnement
De VNC heeft in samenwerking met Pon een exclusief autoabonnement voor haar leden geregeld met betrouwbaar vervoer voor een prima prijs, inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud. Je hoeft slechts nog de brandstof te betalen en ook belangrijk: er is geen bijtelling!  Bijkomend voordeel bij een 'groene' auto is dat je gebruik kunt maken van de speciale groene parkeervakken op P30/P40.
Kijk op www.autoabonnement.nl/collectief. De collectiveitscode voor korting kan je opvragen bij secretariaat@vnconline.nl.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA