Ledenvergadering transavia.com: 22 december

17 nov. 2014

Op maandag 22 december is er weer een ledenvergadering van de transavia.com sectie van de VNC. Deze vindt plaats op ons kantoor te Schiphol-Oost van 11.00 tot 12.30 uur. Graag zien we zoveel mogelijk van jullie dus als je kunt, kom! Je bent alvast van harte uitgenodigd en in
Op maandag 22 december is er weer een ledenvergadering van de transavia.com sectie van de VNC.  Deze vindt plaats op ons kantoor te Schiphol-Oost van 11.00 tot 12.30 uur.  Graag zien we zoveel mogelijk van jullie dus als je kunt, kom!

Je bent alvast van harte uitgenodigd en in een later stadium sturen we jullie de vergaderstukken. Vast staat dat pensioenen - na je salaris je belangrijkste arbeidsvoorwaarde - hoog op de agenda staat! Onze pensioendeskundige Mike Pernot zal dan ook aanwezig zijn.

Verder passeren de mededelingen en de huidige stand van onze Cao de revue. Binnenkort krijgen jullie de officiële uitnodiging met bijbehorende agenda.

Er gebeurt veel in pensioenenland en ook binnen transavia.com. De VNC vindt het dan ook belangrijk om jullie goed hierover te informeren. We hopen dan ook echt dat we jou mogen verwelkomen! Aanmelden kan via secretariaat@vnconline.nl. Mocht je niet in staat zijn te komen, mail jouw input en vragen naar sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl.

Bedankt alvast en hopelijk tot de 22e december.

Sectiebestuur transavia.com

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA