Ledenvergadering transavia.com

25 aug. 2014

In oktober houdt het transavia.com sectiebestuur van de VNC een aantal ledenvergaderingen en daarvoor nodigen we jullie van harte uit! We hebben er drie gepland omdat we daarmee hopen dat je een mogelijkheid hebt om er bij een aanwezig te zijn. Op maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17
In oktober houdt het transavia.com sectiebestuur van de VNC een aantal ledenvergaderingen en daarvoor nodigen we jullie van harte uit! We hebben er drie gepland omdat we daarmee hopen dat je een mogelijkheid hebt om er bij een aanwezig te zijn.


Op maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17 oktober vinden deze ledenvergaderingen plaats op ons kantoor te Schiphol-Oost. Aanvang is 13.00 uur en om 16.00 uur  zal er worden afgesloten met een borrel.

Verkiezing Bestuurslid
Op de agenda staan ondermeer de volgende onderwerpen: mededelingen; Wet Werk en Zekerheid; Businessplan transavia.com; cao onderhandelingen en de algemene rondvraag.

Een ander belangrijk onderwerp is de verkiezing van een bestuurslid. Huidig sectiebestuurder Sander Kok stelt zichzelf weer kandidaat voor een termijn van vier jaar. Een motivatiebrief krijgen jullie binnenkort bij de officiële uitnodiging. Ook is er een vacature voor deze functie uitgezet zodat ook andere kandidaten zich eventueel kunnen melden.

Tot op de ledenvergadering
Momenteel staan er veel plannen op stapel binnen transavia.com. De VNC vindt het daarom ook belangrijk om jullie goed hierover te informeren. We hopen dan ook ten zeerste dat we jou op een van bovenstaande data mogen verwelkomen, zodat ook jij je stem kan laten horen.

Aanmelden kan via secretariaat@vnconline.nl.

Sectiebestuur transavia.com

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA