Ledenvergadering Arke op 26 oktober

10 sep. 2015

Wij willen je graag uitnodigen voor een ledenvergadering van de VNC voor de Arke-sectie. Deze vergadering zal plaatsvinden op maandag 26 oktober van 14.00 tot 16.00 uur op het VNC kantoor. Graag bespreken wij de stand van zaken en er is ook ruimte voor het stellen van vragen. We zijn nu al ..
Wij willen je graag uitnodigen voor een ledenvergadering van de VNC voor de Arke-sectie. Deze vergadering zal plaatsvinden op maandag 26 oktober van 14.00 tot 16.00 uur op het VNC kantoor. Graag bespreken wij de stand van zaken en er is ook ruimte voor het stellen van vragen.

We zijn nu al een tijd bezig om erkenning van Arke. Tot op heden wordt de VNC als gesprekspartner nog steeds buiten de deur gehouden. Een hoge opkomst is van belang, zodat we als een sterk collectief onze arbeidsvoorwaarden kunnen behartigen. Je kunt je onderwerpen en vragen van te voren mailen naar renate.nagtegaal@vnconline.nl.

Ter afsluiting van de vergadering kunnen we nog even napraten onder het genot van een hapje en drankje. Wij hopen op een grote opkomst. Laten we solidair zijn voor de toekomst!

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om je via secretariaat@vnconline.nl aan te melden of je aanwezig bent op 26 oktober om 14.00 uur.

Tot 26 oktober!

Renate Nagtegaal
Sectiebestuurder Arke

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA