Ledeninfosessies transavia

12 nov. 2015

Naar aanleiding van het vastgelopen CAO-overleg van 28 oktober, hebben de VNC en UNC gezamenlijk een brief naar transavia gestuurd. Hierin hebben we transavia een ultimatum gesteld om akkoord te gaan met een CAO-pakket.
We hebben transavia verzocht om voor 12 november te reageren. Hier vind je de brief met voorstellen die we aan transavia hebben verstuurd.

Gisteren heeft de VNC een reactie van het bedrijf ontvangen waarin ze aangeeft niet akkoord te willen gaan met ons voorstel.

We willen jou daarom graag uitnodigen voor één van onze ledeninfosessies, te weten op;

 

19 november 13:00-16:00 uur

26 november 14:00-17:00 uur

27 november 10:00-13:00 uur

In deze infosessie zullen we een uitgebreide toelichting geven op het gelopen proces en de mogelijke vervolgstappen. Het UNC sectiebestuur zal ook op deze infosessies aanwezig zijn.

De afgelopen tijd hebben we al veel reacties en feedback van de leden ontvangen. Het gaat over jouw CAO, jouw arbeidsvoorwaarden; loon, rooster, werkdruk, pensioen. Jouw mening is belangrijk en we hopen je dan ook te mogen verwelkomen op één van deze dagen zodat we ook jouw stem horen!

De ledeninfosessies worden gehouden op het VNC kantoor op Schiphol Oost. Je kunt je aanmelden via secretariaat@vnconline.nl.

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA