Ledeninfosessie transavia

2 jun. 2015

In juli en augustus houdt het transavia sectiebestuur van de VNC een aantal ledeninfosessies en daarvoor nodigen we jullie van harte uit! We hebben er meerdere gepland omdat we daarmee hopen dat je een mogelijkheid hebt om er bij een aanwezig te zijn.

Op 20 juli, 31 juli, 3 augustus en 7 augustus vinden deze ledeninfosessies plaats op ons kantoor te Schiphol-Oost.

Aanvang is op 20 juli om 11:00 uur, op 31 juli, 3 en 7 augustus om 13.00 uur en om 16.00 uur  zal er worden afgesloten met een borrel.

We willen graag alle nieuwe leden verwelkomen en graag kennis laten maken met het sectiebestuur. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen; de stand van zaken omtrent de optimizer, het nieuwe biedsysteem voor de cabine en de cao onderhandelingen. Deze cao onderhandelingen zullen we op 17 en 24 juni voortzetten.

                                                                                         
Tot op de ledenvergadering
Momenteel gebeurt er veel binnen transavia die van invloed zijn op onze werkzaamheden als steward(ess). De VNC vindt het belangrijk om jullie goed hierover te informeren. We hopen dan ook ten zeerste dat we jou op een van bovenstaande data mogen verwelkomen, zodat ook jij je stem kan laten horen.

                                               nbsp;                                                             

Aanmelden kan via secretariaat@vnconline.nl.

sectiebestuur transavia

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA