• home
  • Actueel
  • Leave (LVE) voor of na je Annual Leave (AL) bij KLC geen garantie meer

Leave (LVE) voor of na je Annual Leave (AL) bij KLC geen garantie meer

4 okt. 2017
Op de nieuwsapp heeft KLC medegedeeld dat -vanwege het beter inzetten van de CA- de mogelijkheid bestaat dat er geen LVE voor of na je AL wordt toegekend.

De VNC is teleurgesteld over dit nieuws. Dit is al jaren een ongeschreven regel en zorgt ervoor dat je fit je vakantie ingaat in plaats van dat je je op zondag afmeldt en maandag direct je AL start. Met de GC hebben wij besproken om eenieder die geen LVE toegewezen heeft gekregen vóór zijn/haar AL zich te melden bij de VNC/GC. Wij roepen jullie dan ook op om dit te doen zodat wij weten of dit een enkeling betreft of tientallen CA's. Jullie kunnen hiervoor gebruik maken van het volgende emailadres: sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Daarnaast zullen wij dit onderwerp in het cabine overleg van 12 oktober met KLC bespreken.

NB: als je een aaneengesloten AL hebt van 20 dagen is KLC wél verplicht je LVE voor of na je AL te geven.

Wij monitoren dit en komen er volgende week op terug.

Sectiebestuur KLC

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA