• home
  • Actueel
  • Lauren Klaassen kandidaat voor VNC sectiebestuurder Transavia

Lauren Klaassen kandidaat voor VNC sectiebestuurder Transavia

18 nov. 2021
Nadat Angela Visser aangaf afscheid te gaan nemen als Transavia sectiebestuurder, is er een vacature opengezet. Lauren Klaassen toonde interesse en heeft inmiddels een paar dagen meegedraaid bij de VNC. Na goede onderlinge gesprekken heeft Lauren zich officieel kandidaat gesteld voor onze vacature van Transavia bestuurder!

Wij zijn blij dat cabine collega Lauren zich verkiesbaar stelt en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Lauren is in ieder geval erg enthousiast en gemotiveerd om voor jullie aan de slag te gaan!

Kennismaken met Lauren
Volgende week zullen we Lauren aan jullie voorstellen via de VNC mediamix. Ook komen we met een aantal data voor digitale infosessies, zodat jullie online live nog beter met haar kunnen kennismaken. Lauren zal zich dan voorstellen en haar motivatie toelichten, uiteraard is er daarbij ook ruimte voor jullie eventuele vragen aan haar. Wij lichten erna het stemproces omtrent haar verkiezing toe.

Ledenvergadering 16 december
Graag willen we jullie nu eveneens al uitnodigen voor een (hoogst waarschijnlijk digitale) ledenvergadering op donderdag 16 december om 13.30 uur. Tijdens deze vergadering zullen wij jullie informeren over de inhoud van de cao brief en delen we de uitslag van de stemming omtrent Lauren.

We houden jullie op de hoogte,
Sectiebestuur Transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA