• home
  • Actueel
  • Lauren Klaassen benoemd tot VNC sectiebestuurder Transavia

Lauren Klaassen benoemd tot VNC sectiebestuurder Transavia

16 dec. 2021
Voor de vacature van sectiebestuurder Transavia had zich één kandidaat gemeld en dat was de 35-jarige Lauren Klaassen. De VNC statuten schrijven echter voor dat er in zo’n geval toch een stemming moet plaatsvinden om de kandidaat officieel te kunnen benoemen in het sectiebestuur. Vanmiddag om 13:30 uur sloten de stembussen en werd duidelijk dat Lauren ruim voldoende mandaat had gekregen: er was vrijwel unaniem vóór haar benoeming gestemd.

Lauren kwam in 2007 in dienst bij Transavia en is Purser. Ze is ontzettend blij met haar verkiezing en begint vol enthousiasme aan haar nieuwe functie bij de VNC.

Antonie Kloots nieuwe voorzitter
Met het vertrek van de voormalig voorzitter van de Transavia sectie Angela Visser ontstond er voor die functie eveneens een vacature. Tijdens het stemproces konden onze Transavia-leden zich ook over die vraag uitspreken en sectiebestuurder Antonie Kloots werd door hen met overgrote meerderheid gekozen tot nieuwe voorzitter. Antonie was al sinds 2017 actief als Transavia sectiebestuurder voor de VNC en neemt nu het voorzittersstokje over.
Lauren Klaassen wordt daarmee automatisch vicevoorzitter.   

Wij wensen zowel Lauren als Antonie heel veel succes en plezier in hun nieuwe functies bij de VNC!

VNC Bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA