Laatste ronde, laatste kansen

7 sep. 2021
Kies jouw eigen KLM Ledenraadsleden

Breng het stemmingspercentage van 44% voor jouw vertegenwoordigers in de KLM Ledenraad omhoog! Stem nu het nog mogelijk is, tot 17.00 uur vandaag (7 september). Het kost maar enkele minuten om (anoniem) minimaal 1 en maximaal 80 nieuwe KLM Ledenraadsleden te kiezen.

Alle kandidaten hopen op jouw stem & steun voor de nieuwe Ledenraad die in oktober start. Deze cabinecollega’s zijn naar voren gestapt om namens jou te kunnen meepraten, meedenken en meebeslissen over de arbeidsvoorwaarden van het hele korps. Denk daarbij aan CAO-zaken als je salaris, werk- en rusttijdenregeling, verlof, vakantie en pensioen. Wij vinden het belangrijk dat alle KLM leden zich goed vertegenwoordigd voelen door de nieuwe Ledenraadsleden en kijken daarom uit naar een nog hogere respons.

Zo eenvoudig werkt het:
● je digitale stembiljet is verstuurd naar het emailadres waarop je bij ons bekend bent;
● je stem uitbrengen verloopt anoniem;
● klik op ‘deze gepersonaliseerde link’ dan krijg je direct toegang tot jouw digitale stembiljet;
● er zijn 80 plaatsen vacant in de KLM Ledenraad: je dient minimaal 1 stem en maximaal 80 stemmen uit te brengen. Meer dan 80 kandidaten selecteren is dan ook niet mogelijk;
● meer info over een kandidaat? klik op diens naam, zij konden zelf hun profiel invullen;
● kandidaten worden per functiegroep (éénbanders, tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers) ‘random’ weergegeven;
● middels een klik op het vakje voor de naam kies je de collega’s;
● als je bevestigt met de stemknop dan ontvang je ‘bedankt voor het stemmen!’, daarna is het niet meer mogelijk om je stem(men) te wijzigen. Heb je de stemmailings niet ontvangen, kijk dan alsjeblieft in je spambox of bel 020 5020480.

Tot slot bedanken we alle leden die al hebben gestemd!

Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese, Ivo Kruse Koster en Roberto Tunzi
KLM sectiebestuurders VNCCabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA