• home
  • Actueel
  • Laatste hand wordt gelegd aan cao protocol KLC

Laatste hand wordt gelegd aan cao protocol KLC

10 feb. 2021
Zoals eerder door ons gecommuniceerd, heeft KLC in december 2020 een totaalpakket voor de cao neergelegd. We hebben jullie middels een ledenvergadering en berichtgevingen hiervan op de hoogte gebracht (klik hier voor het initiële voorstel).

De afgelopen periode zijn we bezig geweest om de tekstvoorstellen zo goed mogelijk uit te onderhandelen en concreter te maken.

Momenteel zijn we bezig met de laatste tekstuele aanpassingen om zodoende een akkoord met KLC te bereiken. Zodra we zo ver zijn, zullen we een uitgebreide (mondelinge) toelichting geven en tevens de leden laten stemmen over het cao protocol.

We hopen dus snel weer bij jullie te kunnen terugkomen over dit onderwerp.

KLC Sectiebestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA