• home
  • Actueel
  • Laat je stem horen voor de komende KLC cao-onderhandelingen!

Laat je stem horen voor de komende KLC cao-onderhandelingen!

22 feb. 2023
De inkt van de vorige cao is nog maar net droog en de volgende cao-onderhandelingen staan alweer voor de deur. De huidige cao loopt af op 1 maart 2023 en dat betekent dat wij binnenkort, namens jullie, wederom om de tafel gaan zitten met KLC. Hiervoor vragen wij om jullie input en dat doen we traditiegetrouw middels een cao-enquête.

Jouw input is waardevol
Over de vorige cao hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Als VNC hebben we goede afspraken gemaakt voor het KLC cabinepersoneel op het gebied van onder andere loon en WRR die recht doen aan de actualiteit. We hebben dit resultaat mede bereikt door jullie betrokkenheid en suggesties. We willen deze lijn graag doortrekken en daar hebben we jullie weer bij nodig! De enquête is dit keer iets anders ingestoken dan je wellicht gewend bent, er is namelijk nog meer ruimte om de voor jou belangrijkste punten aan ons door te geven. We doen dit op de volgende manier: je geeft aan het begin van de enquête jouw top 3 van de voor jou belangrijkste punten door met eventuele toelichting hierop. Aan het eind van de enquête is er ruimte om zelf nog zaken toe te voegen. Invullen duurt nog geen 5 minuten, maar helpt ons enorm in het aanstaande cao-traject.

Planning en infosessies
Aan het eind van deze week ontvang je een link naar de enquête van Inkesta op het bij ons bekende emailadres. Inkesta is voor stemmingen en enquêtes onze vaste, onafhankelijke partner en zij zorgen ervoor dat de enquêtes allemaal anoniem en vertrouwelijk behandeld worden. Je hebt vervolgens twee weken de tijd (tot en met donderdag 9 maart) om jouw antwoorden in te sturen. Op basis van jullie antwoorden zullen wij de inzet voor de komende onderhandelingen gaan bepalen en deze uiteraard ook met jullie delen. Hiervoor hebben we ook al een aantal infosessie gepland; opgeven kan via deze link.

Mocht je vragen of opmerkingen tussendoor hebben, weet ons te vinden via sectiebestuur.klc@vnconline.nl of telefonisch via 020-5020480.

Succes met het invullen van de enquête, we hopen op veel respons en input!

Cas, Luc en Jeffrey
KLC Sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA