• home
  • Actueel
  • Laat je horen! Reminder: CAO enquête KLC 2022

Laat je horen! Reminder: CAO enquête KLC 2022

7 feb. 2022
Zoals jullie wellicht weten verloopt onze huidige cao per 28 februari 2022 en dat betekent dat we weer cao-onderhandelingen gaan voeren met KLC.

Om erachter te komen wat jullie belangrijk vinden in deze cao ronde hebben we een enquête opgesteld. Vul deze daarom zo snel mogelijk in om van je te laten horen! De link naar de enquête heb je in een eerdere mail van ons ontvangen op donderdag 20 januari.

Heb je de enquête nog niet ingevuld, doe dit dan alsnog!
We willen jullie vragen deze enquête zorgvuldig in te vullen en zoveel mogelijk te betrekken op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard zullen we de antwoorden op de enquête vertrouwelijk behandelen. De uiterlijke datum om de enquête in te vullen is woensdag 9 februari, vóór 13:00 uur.

Mocht je onverhoopt de enquête niet ontvangen hebben op 20 januari, laat dit dan ook weten. We sturen je in dat geval de link nogmaals persoonlijk toe.

Mocht je tijdens of na het invullen van de enquête nog vragen of opmerkingen hebben, horen we dit graag van jullie. We zullen in de periode naar en tijdens het cao-proces meerdere (digitale) infosessies gaan plannen om jullie op de hoogte te houden. Ook zijn we bereikbaar via mail: sectiebestuur.klc@vnconline.nl of telefonisch via 020-5020480.

Cas Voskuyl en Luc van der Eijk
KLC Sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA