• home
  • Actueel
  • Kortingsactie Luchtvaartnieuws voor VNC leden

Kortingsactie Luchtvaartnieuws voor VNC leden

26 nov. 2014

Luchtvaartnieuws heeft een speciale aanbieding voor alle leden van VNC. Als je je nu aanmeldt dan ontvang je het blad Luchtvaartnieuws een jaar
Luchtvaartnieuws heeft een speciale aanbieding voor alle leden van VNC. Als je je nu aanmeldt dan ontvang je het blad Luchtvaartnieuws een jaar lang in je  brievenbus voor maar 19,95 euro in plaats van 39,95.De websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl zijn al ruim twaalf jaar het dagelijkse actuele startpunt voor velen die actief zijn in of betrokken zijn bij de luchtvaart- en zakenreisindustrie. Sinds 2011 wordt het blad Luchtvaartnieuws uitgegeven waarin dieper wordt ingegaan op luchtvaart- en zakenreisthema's.

Het blad Luchtvaartnieuws groeit met ingang van 2015 van zes naar tien uitgaven per jaar en vervult een steeds belangrijkere rol in onze nieuwsvoorziening. Uit onderzoek begin november bleek dat lezers het blad gemiddeld een dikke 8 geven. Het blad wordt steeds dikker, met een groeiend aantal diepte-interviews en achtergrondartikelen. Kortom; het blad geeft een verdieping aan de artikelen die al twaalf jaar dagelijks verschijnen op de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl. Om te profiteren van de aanbieding gaat u naar de speciale pagina:

http://www.luchtvaartnieuws.nl/vnc-abonnee

Je betaalt voor een jaarabonnement (10 nummers) geen 39,95 euro maar slechts 19,95. Je relatie-abonnement stopt automatisch na een jaar. Wil je het december/januari nummer als eerste exemplaar ontvangen? Meld je dan snel aan voor 1 december!

In het decembernummer lees je onder andere: Een uitgebreid interview met voormalig KLM- en Swiss-topman Pieter Bouw. Bouw vertelt, onder andere, dat hij niet begrijpt waarom KLM niet heeft gekozen voor de Airbus A380. Verder gaat hij in op de toegevoegde waarde van prijsvechters.

Daarnaast kun je alles lezen over de plannen van easyJet op Schiphol en we spraken Wizz Air -COO Diederik Pen in Boedapest. In het blad verder onder meer een artikel over Malaysia Airlines na MH370 en MH17, de ontwikkelingen rond de verbouwing op Schiphol, tachtig jaar Nederlandse luchtvaart op de Antillen en een interview met ATPI-directielid Willem Starink.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie bel dan 0343 531310

VNC bestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA