Kom op en Walk out for Safety!

18 jan. 2013

Via herhaling (is de boodschap) proberen we alsnog al het cabinepersoneel (VNC lid of niet) te motiveren voor de Walk out for Safety in uniform aanstaande dinsdag 22 januari op Schiphol. De aanmeldingen druppelen binnen maar met ruim 9000 collega's moet een veel massalere opkomst mogelijk
Via herhaling (is de boodschap) proberen we alsnog al het cabinepersoneel (VNC lid of niet) te motiveren voor de Walk out for Safety in uniform aanstaande dinsdag 22 januari op Schiphol. De aanmeldingen druppelen binnen maar met ruim 9000 collega's moet een veel massalere opkomst mogelijk zijn.

Deze publieksvriendelijke actie voor zowel cabine- als cockpitpersoneel wordt georganiseerd door de VNC, FNV Cabin Pressure en de VNV.

Publieksvriendelijke actie
De aftrap is om 09.45 uur bij het Sheraton Schiphol met sprekers die de bezwaren toelichten op de voorgestelde verslechtering van onze wettelijke rusttijden. Vervolgens is er de 'Walk out for Safety' naar Schiphol Plaza om met een publieksvriendelijke actie (o.a. het uitdelen van flyers) dit belangrijke onderwerp groots onder de aandacht van publiek en pers te brengen. Dit alles met het doel om de politiek te motiveren niet akkoord te gaan met deze absurde voorstellen. Lees voor meer inhoud hierover onze eerdere webberichten.

 

Schroom niet om in uniform te komen
We vernemen dat er collega's zijn die aarzelen om de actie te ondersteunen uit angst voor represailles. Schroom niet om in uniform aanwezig te zijn: de vliegmaatschappijen zijn op de hoogte van deze actiedag en hebben daar niet negatief op gereageerd.

'Walk out for safety' op 22 januari aanstaande! Melden in uniform om 09.45 uur bij het Sheraton Schiphol. Opgeven via een mail aan secretariaat@vnconline.nl met vermelding 'Actiedag 22 januari'.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA