Kom naar de VNC op woensdag 25 juni

18 jun. 2014

De VNC: dat zijn jij en wij! Via de VNC media houden we natuurlijk alle leden op de hoogte van het wel en wee. Maar tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) - woensdag 25 juni - is het bestuur aanwezig om het afgelopen jaar en de toekomst te belichten. Kom als je kan naar het VNC
De VNC: dat zijn jij en wij! Via de VNC media houden we natuurlijk alle leden op de hoogte van het wel en wee. Maar tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) - woensdag 25 juni - is het bestuur aanwezig om het afgelopen jaar en de toekomst te belichten.

Kom als je kan naar het VNC kantoor om 14.00 uur zodat je onze toelichting op de gevaren koers en de agendazaken voor komend jaar hoort. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. De officiële uitnodiging heb je al per mail ontvangen. Deze herinnering sturen we omdat we een grote opkomst van leden belangrijk vinden. Pak die kans om kennis te maken of de banden te versterken met jouw bestuursleden. We sluiten de vergadering af met een borrel.

             nbsp;                                                                                       

Meld je aan voor 25 juni via secretariaat@vnconline.nlen dan zien we je op het VNC kantoor!

VNC Bestuur

VLNR boven: Chris van Elswijk, Beatrijs Wijtvliet, Ilona Lafertin, Andrea de Vries , Sander Kok, Ingrid Brama. Onder: Nol Visser, Annette Groeneveld, Marion Leguijt, Roberto Tunzi. Niet op de foto: Renate Nagtegaal/Angela Visser.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA