• home
  • Actueel
  • Kom jij ons VNC/KLM Servicedeskteam versterken?

Kom jij ons VNC/KLM Servicedeskteam versterken?

23 apr. 2021
Ga jij de uitdaging aan om naast je vliegende vak - middels ingeplande kantooruren - je in te zetten voor jouw KLM-cabinecollega’s en mede VNC-leden? Meld je dan voor de functie van Servicedeskmedewerker via secretariaat@vnconline.nl.

VACATURE VNC MEDEWERKER KLM SERVICEDESK
Het bieden van een luisterend oor is, zeker in deze moeilijke (corona)tijden, een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast heb je een, samen met andere actieve VNC-collega’s, een betekenisvolle rol in het beantwoorden van individuele- en arbeidsvoorwaardelijke vragen.

Belangrijke onderwerpen:
• arbeidsvoorwaarden (CAO)
• het verzoekensysteem
• roosters
• WRR
• vakantieregeling
• ziekte- en re-integratieproces
• (dreigend) arbeidsconflict
• klachten en advies

Wat zoeken wij?
Een VNC-lid uit de KLM-sectie die een enthousiaste teamspeler is en ook goed zelfstandig kan werken. Je bent bereid om zaken degelijk uit te zoeken, je kunt je goed inleven in anderen en je hebt een duidelijke manier van communiceren. Als medewerker op onze Servicedesk ben je een belangrijke schakel voor de leden en kun je hen professioneel en vlot helpen. In het belang van de VNC en haar leden dien je te werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel de Privacywet genoemd: je bent en werkt dus discreet.

Wat bieden wij?
Een uitdagende, interessante en gewaardeerde functie waarbij je ook veel kunt leren en ervaring kunt opbouwen, want je werkt in een enthousiast en kundig team! Je krijgt ondersteuning van ervaren VNC-collega’s en bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leden. Al doende leert men en als jouw handelswijze energiek, mensgericht en doortastend is, ben jij onze kandidaat!
Medewerkers Servicedesk ontvangen een dag- en reiskostenvergoeding en werkdagen zullen in overleg met jou worden gefaciliteerd (op zogeheten verenigingsdagen die ter compensatie voor vliegdagen worden ingedeeld).

Ben je direct enthousiast, mail ons dan jouw motivatie en CV met eventueel pasfoto naar: secretariaat@vnconline.nl. Wil je eerst meer info, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht op hetzelfde e-mailadres of middels een telefoontje naar +31(0)20 5020480.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

KLM Sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA