• home
  • Actueel
  • KLM zoekt oplossing winterproductie binnen de cao

KLM zoekt oplossing winterproductie binnen de cao

5 aug. 2016

Vandaag ontving de VNC een brief van KLM waarin zij kortweg stelt de 4% productiviteitsverhoging, die zij eenzijdig wil doorvoeren bij het cabinepersoneel, buiten de cao-onderhandelingen om te willen implementeren.
KLM schrijft namelijk binnen de mogelijkheden van de cao een oplossing te zoeken voor de winterproductie. De VNC heeft KLM geantwoord dat ‘het feit dat KLM binnen de mogelijkheden van de cao ervoor zorgt dat zij de beoogde productie kan waarmaken, hoort bij de reguliere bedrijfsvoering. In een eerder stadium hebben wij al aangegeven dat wij scherp zullen toezien op de naleving van de cao en zullen reageren mochten de maatregelen de cao overschrijden’.

KLM bestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA