• home
  • Actueel
  • KLM/VNC lid, gedetacheerd bij KLC of Transavia en ook daarvan ons nieuws ontvangen? Geef je dan nu op!

KLM/VNC lid, gedetacheerd bij KLC of Transavia en ook daarvan ons nieuws ontvangen? Geef je dan nu op!

13 jul. 2021
Vlnr: Luc van der Eijk, Angela Visser en Cas Voskuyl, wegens vakantie ontbreekt Antonie Kloots op de foto

Wij bieden onze gedetacheerde VNC/KLM leden graag de mogelijkheid om - afhankelijk waar je tijdelijk werkzaam bent - ook onze KLC of Transavia nieuwsberichten te ontvangen gedurende de detacheringsperiode.

Aanmelden voor VNC nieuwsberichten van de maatschappij waar je bent gedetacheerd kan via deze link.

Nieuws over Werk- en Rusttijden Regeling
Sommige KLM collega’s zijn al enige tijd bij KLC of Transavia aan de slag en momenteel worden er nog KLM-CA’s en -Pursers klaargestoomd om tijdelijk daar te gaan vliegen. Zij werken onder de WRR van de desbetreffende maatschappij en daarom kunnen er wellicht vragen bovenkomen over gepubliceerde roosters, de Werk- en Rusttijden Regeling (WRR) en andere zaken.
Heb je interesse in het betreffende VNC nieuws? Vul dan snel het formulier in! Uiteraard zijn we via secretariaat@vnconline.nl ook bereikbaar voor eventuele aanvullende vragen!

Cas Voskuyl, Luc van der Eijk, Angela Visser en Antonie Kloots,
KLC & Transavia sectiebestuurders VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA