• home
  • Actueel
  • KLM probeert met RIVM te komen tot een veilige aanpassing testprotocol crew

KLM probeert met RIVM te komen tot een veilige aanpassing testprotocol crew

23 jan. 2021
Nadat minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) gisteren een kleine opening bood voor een veilig alternatief voor de sneltestplicht voor crews vanaf buitenstations, wordt achter de schermen door KLM hard gewerkt aan een mogelijke oplossing.

KLM bundelt momenteel de krachten met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) om te komen tot een aanpassing op het testprotocol, dat natuurlijk veilig maar ook uitvoerbaar moet zijn. Het OMT (Outbreak Management Team) zal eveneens een belangrijke rol spelen in de mogelijke goedkeuring van een aanpassing op de sneltestprocedure.
Het is nu dus afwachten en we begrijpen dat dit van iedereen veel geduld vraagt. In de tussentijd dien je je aan jouw huidige indeling vast te houden en als er veranderingen zouden zijn, word je door crew control gebeld.

De VNC wordt als werknemersorganisatie door KLM meegenomen in het bovenstaande proces, zodat we als vertegenwoordigers van het cabinepersoneel kunnen meedenken.

KLM sectiebestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA