KLM Leden infosessies augustus

17 aug. 2022
In onze KLM leden infosessies praten we jullie bij op de actualiteit en achtergronden, daarbij nemen we eveneens de tijd voor het beantwoorden van eventuele vragen. Jullie input is bovendien van groot belang. Morgen (donderdag 18 augustus) om 14.00 uur en woensdag 31 augustus om 11.00 uur zijn de eerstvolgende. Sluit aan en klik hier voor jouw aanmelding. We zien er naar uit jullie te zien/spreken!

Roberto Tunzi, Marije Kroese, Ingrid Brama, Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Chris van Elswijk - KLM sectiebestuurders


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA