• home
  • Actueel
  • KLM geeft uitleg over de VVR maar geen duidelijkheid over herstructureren

KLM geeft uitleg over de VVR maar geen duidelijkheid over herstructureren

20 mei 2020
Zojuist hebben we een digitale info-sessie met KLM en alle bonden gehad over de VVR (Vrijwillige Vertrek Regeling). De hamvraag - die ook veruit de meest gestelde vraag vanuit onze leden is - luidt: hoe ziet het herstructureringsplan van KLM er uit en om hoeveel overtolligheid gaat het dan ongeveer? KLM gaf daar geen enkele duidelijkheid over noch enig inzicht in.

Hierdoor kan de afweging om al dan niet gebruik te maken van de VVR nu door velen nog niet goed worden gemaakt.
KLM gaat nog wel communiceren over de door hen geïnitieerde VVR en neemt de vele vragen die, mede namens onze leden, zijn gesteld daar grotendeels in mee. Echter zolang de meest essentiële vraag niet wordt opgehelderd, blijft de keuze om met de VVR te gaan of niet een lastige kwestie.

KLM sectiebestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA