• home
  • Actueel
  • KLM- en KLC collega’s: morgen gaat de stembus open!

KLM- en KLC collega’s: morgen gaat de stembus open!

9 apr. 2019
De digitale stembus voor KLM en KLC verkiezingen gaat morgen open. Dat betekent dat alle KLM en KLC collega’s tussen 10 en 23 april met het uitbrengen van 2 stemmen hun eigen vertegenwoordigers in de Ondernemingsraad én Groepscommissie mogen kiezen.

Bij deze de algemene feiten op een rij.

• Alle cabineleden - lid of geen lid - mogen stemmen
Ieder cabinelid - ook niet leden van een cabinebond - ontvangt op zijn/haar KLC of KLM werk e-mailadres de rechtstreekse online stemlink.

• Waarop en wanneer ontvang je de stemlink?
De stemformulieren worden morgen (woensdag 10 april) via WebElect verstuurd op je KLC of KLM werk e-mailadres. Omdat dit in etappes - een paar honderd per keer - wordt verzonden, kan het voorkomen dat mensen woensdagochtend nog niets hebben ontvangen. Aan het eind van de dag moet de rechtstreekse online stemlink wel bij iedereen binnen zijn.

• Hoe breng je je stem uit?
In de email staat een knop met directe toegang tot stembiljetten: een voor de Ondernemingsraad en een voor de Groepscommissie. Op elk afzonderlijk stembiljet selecteer je 1 kandidaat, dus in totaal breng je 2 keer jouw stem uit.

• Wat als je niets hebt ontvangen?
De mail met stemlink komt via WebElect en kan in je spambox terecht zijn gekomen: controleer deze dus even. Heb je na woensdag 10 april echt geen stemlink ontvangen, neem dan contact op met de organisatie van de verkiezingen: de OR-verkiezingscommissie bereikbaar via: OR@klm.com.
Als je geen toegang hebt tot je mailbox (bijvoorbeeld password vergeten), neem dan contact op met de KLM IT Helpdesk op nummer 020-6491324 (kies voor optie 1). Dit nummer is voor zowel KLM als KLC.

• Wanneer kun je stemmen?
Stemmen kan van 10 april t/m 23 april (23:59 uur LT AMS).


Bij deze de VNC info op een rij.


Info VNC kandidaten
Onder de speciale verkiezingsbutton op onze website vind je de inzet en motivatie van de VNC kandidaten voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie.

VNC verkiezingsstand op BMC
Vanaf morgen tot 23 april is er op de eerste verdieping van het BMC een VNC verkiezingsstand. Onze kandidaten helpen je daar voor of na de vlucht graag met stemmen en het beantwoorden van jouw vragen of het ontvangen van feedback. Maak gebruik van hun kennis zodat je een afgewogen keuze maakt in het stemmen op een GC én een OR kandidaat.

VNC verkiezingsspecial
Onze VNC Verkiezingsspecial is inmiddels verstuurd op je huisadres. Met een blik in de special heb je een overzicht van alle kandidaten en lees je kort en krachtig wat hun werk voor de medezeggenschap inhoudt.

Stem VNC!
Wij zullen deze verkiezingsperiode nog vaker met informatie komen over het belang van jouw stem en het belang van jouw vertegenwoordigers.
Stem VNC en geef jouw mening vleugels!

Hoe kan de VNC jou blijven ondersteunen? Met zoveel mogelijk zeggenschap door zetels!

                                         

I Fly - I Vote VNC Samen sterk, lijst 2


Succes
Wij wensen al onze kandidaten een succesvolle campagne!

KLC en KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA