KLM en KLC Cabine Pensioenplein

24 aug. 2021
Naast je salaris is jouw pensioen een belangrijk financieel inkomen voor als je eenmaal stopt met werken. Dat is misschien nog lang niet aan de orde, maar de opbouw van nu is van belang voor later. Je wilt je er in verdiepen, maar waar start je mee? Tijdens het Cabine Pensioenplein van het fonds voor KLM en KLC cabinepersoneel wordt er op een eenvoudige manier toelichting gegeven.

Aanmelden voor onderstaande programma’s kan via: https://www.klmcabinefonds.nl/cabinepensioenplein2021    
1-op-1 met een pensioenmentor
7, 8 & 9 sept: 14.00 tot 17.00 uur
Boek een videogesprek met een van onze pensioenmentoren. Bespreek hoe je pensioen ervoor staat en aan welke knoppen je nog kunt draaien voor een pensioen dat past bij jouw situatie.

Webinar: Vraag het aan het bestuur
8 sept: 11.00 tot 12.00 uur
Hoe staat het pensioenfonds ervoor? Welke veranderingen gaat de toekomst brengen? Het bestuur deelt de laatste stand van zaken.

Webinar: Hoe leef je nu... en later?
9 sept: 11.00 tot 12.00 uur
Een workshop van een life-planner over jouw leven nu én later. Waar word je nu echt gelukkig van? En wat betekent dit voor je pensioen?

Webinar: Maak een Persoonlijk Pensioenplaatje
8 sept: 13.00 tot 14.00 uur
Zelf je pensioen in kaart brengen? We leggen uit hoe je dit heel gemakkelijk zelf doet. In slechts enkele stappen ontdek je hoe je pensioen er voor staat!

Webinar: Is de NAP iets voor mij?
9 sept: 13.00 tot 14.00 uur
Wat is toch die vrijwillige Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP)? En is het iets voor mij? Tijdens dit webinar hoor je alle ins & outs!

KLC en KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA