KLM Employee Monitor: vul hem in!

6 dec. 2017
Vorige week heeft al het KLM cabinepersoneel een ‘Employee Monitor’ in hun KLM mailbox ontvangen. Vul deze enquête in: het kost je een paar minuten en het is een goede manier om KLM rechtstreeks en anoniem te laten weten hoe je de afgelopen periode hebt ervaren op gebied van bijvoorbeeld werkdruk en waardering.
 
Over de werklusten en -lasten discussiëren op de route bij het ontbijt of de crewborrel is natuurlijk prima, maar het direct aan de werkgever kunnen melden is nog beter. Invullen kan tot 23 december.

Geef jouw mening voor 23 december
De VNC heeft aangedrongen op een onderzoek naar medewerkerstevredenheid naar aanleiding van de productiviteitsmaatregel van 2015 (o.a. verlaging van reisverlof met één dag op reizen met zes dagen reisverlof of meer). Doel is om inzicht te krijgen op de mogelijke effecten van deze maatregel op bijvoorbeeld motivatie en vermoeidheid. KLM zag in eerste instantie de noodzaak voor een dergelijk onderzoek niet maar is te lange leste akkoord gegaan en heeft alsnog, uitsluitend voor cabinepersoneel, een enquête uitgezet. Maak gebruik van deze kans om je mening te geven, want die telt!

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA