KLM cao- stilte voor de actie-storm

22 nov. 2019
Het lijkt verdacht stil aan het cao-front van de KLM-sectie. Het is echter een bedrieglijke rust: achter de schermen bij de VNC wordt volop gewerkt aan de voorbereiding van kleine en grotere acties. Dat moet zorgvuldig gebeuren en kost enige tijd en wij realiseren ons dat de relatieve stilte tot enige onrust kan leiden bij onze leden.

Wij willen iedereen ervan verzekeren dat de intentie van de VNC om gehoor te geven aan de uitdrukkelijke wens van het KLM cabinepersoneel voor structureel meer loon onze absolute prioriteit heeft. Wij zullen er alles aan doen om KLM op andere gedachten te brengen en hoewel we inhoudelijk nog niet veel kunnen vertellen is het belangrijk te weten dat de VNC – ook samen met FNV Cabine – druk bezig is met het uitwerken van een actietraject.

Wij vragen vooralsnog om begrip en geduld.

Sectiebestuur KLM


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA