• home
  • Actueel
  • KLM cao principeakkoord cabinepersoneel nadert

KLM cao principeakkoord cabinepersoneel nadert

27 okt. 2022
Vandaag en gisteren (27 en 26 oktober) heeft de VNC samen met KLM en FNV Cabine verder onderhandeld over de Cao voor KLM cabinepersoneel. We zijn elkaar ditmaal dicht genaderd op een zogeheten principeakkoord. We verwachten begin volgende week inhoudelijk te kunnen communiceren. De tussenliggende tijd is nodig om dit Cao proces af te ronden.

Jullie kunnen erop vertrouwen dat wij alles doen voor een goed resultaat voor het cabinekorps, in deze financieel zware tijden. Wij blijven ons zoals we dat sinds het begin van de onderhandelingen in juli hebben gedaan, inzetten voor een goede structurele loonsverhoging. Een reële koopkrachtverbetering voor al het cabinepersoneel is onze prioriteit omdat dit noodzakelijk is met de inflatie die iedereen keihard raakt. Wij houden jullie uiteraard via onze diverse mediakanalen op de hoogte.

Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese en Roberto Tunzi,
KLM sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA