KLM cao-emailadres open voor jullie input

1 feb. 2019
Terwijl de laatste uitwerkingen van de KLM cabine CAO 2016-2019 doorgang hebben, komen er zo nu en dan ideeën van onze leden binnen voor de komende Cao-onderhandelingen.

De huidige Cao verloopt dit voorjaar en wij vinden het belangrijk dat al onze KLM leden hun input kunnen geven voor de nieuwe Cao-ronde. Daartoe is, zoals gebruikelijk, het speciale  emailadres weer door ons geopend: KLMcao-input@vnconline.nl. Hierop kun je al jouw ideeën en inbreng omtrent de nieuwe cao mailen.

Jouw inbreng telt!
Voorlopig blijft het emailadres KLMcao-input@vnconline.nl openstaan en tussentijds gaan wij inventariseren wat er binnenkomt. Op een later moment zal jullie inbreng in een KLM Ledenraad worden meegenomen om de koers te bepalen die de VNC vervolgens zal uitzetten. Alvast bedankt voor het meedenken van de te kiezen richting en we zien jullie wensen graag tegemoet.

KLM sectiebestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA