KLM cabinefonds deelnemersvergadering

8 aug. 2013

De inschrijving voor de deelnemersvergadering van het KLM-Cabinefonds op 13 september is deze week geopend. De deelnemersvergadering vindt plaats op het kantoor van Blue Sky Group op de Prof. E.M. Meijerslaan 1 in Amstelveen. Het is hét jaarlijkse moment om op de hoogte
De inschrijving voor de deelnemersvergadering van het KLM-Cabinefonds op 13 september is deze week geopend.  

De deelnemersvergadering vindt plaats op het kantoor van Blue Sky Group op de Prof. E.M. Meijerslaan 1 in Amstelveen. Het is hét jaarlijkse moment om op de hoogte gebracht te worden van het reilen en zeilen van het pensioenfonds en vragen te stellen aan het bestuur van het fonds. Elke ronde start met de bestuurspresentatie met aansluitend de mogelijkheid om een workshop te volgen.

Workshops
Ook kun je je verdiepen in een specifiek pensioenthema door je in te schrijven voor een workshop naar keus. De thema's daarvan zijn:

* Deeltijd werken
* Grip op je pensioen
* Keuzemogelijkheden bij pensionering
* Financiële planning voor pensioengerechtigden.

Inschrijven
Aanmelden voor de deelnemersvergadering en inschrijven voor een workshop kan tot 3 september via www.klmcabinefonds.nl. Ook vind je daar meer informatie over de start; duur en plaats van de bijeenkomsten. Je kunt je alleen aanmelden voor een bestuurspresentatie en maximaal één workshop uit dezelfde ronde.  

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA