• home
  • Actueel
  • KLM biedt bedrijfsbrede Vrijwillige Vertrek Regeling aan

KLM biedt bedrijfsbrede Vrijwillige Vertrek Regeling aan

19 mei 2020
Op de KLM newsapp lees je over de Vrijwillige Vertrek Regeling (VVR) voor werknemers. Doel van de bedrijfsbrede VVR is om - samen met nog andere uit te werken maatregelen - in deze onzekere tijd boventalligheid zoveel als mogelijk weg te werken.

Zo probeert KLM overtolligheid en dus eventueel gedwongen ontslag in de toekomst zoveel als mogelijk te voorkomen.

Woensdagmiddag (20 mei) vanaf 15.30 uur hebben alle bonden een digitale informatiesessie waarin KLM ons toelichting geeft op de VVR. Mocht je vragen hebben? Mail ze dan voor morgen 15.00 uur aan ons via secretariaat@vnconline.nl dan doen wij ons best om antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen. Vervolgens zullen we die gaan verwerken in een Q&A. Uiteraard kun je ook KLM rechtstreeks jouw vragen stellen.

Wij komen dus later bij jullie terug met meer informatie over de VVR, wat we overigens een goede optie vinden om overtolligheid zoveel als mogelijk te voorkomen.

KLM Sectiebestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA