KLC zomerverlof 2017

2 sep. 2016

Zoals wij onlangs al in een nieuwsbericht hebben vermeld, geeft KLC dit jaar wederom haar eigen draai aan onze cao betreffende het zomerverlof. Hierdoor kan ons cabinekorps slechts via een omweg drie weken zomervakantie voor 2017 aanvragen en wordt de derde week pas zes weken van tevoren toe- of afgewezen. 
Na het VNC bericht van eergisteren heeft KLC een email naar het korps gestuurd waarin zij het gooit op dat dit nodig zou zijn voor de toekomst en behoud van KLM. Maar laten we vooral niet vergeten dat het KLC cabinekorps al heeft bezuinigd, al enorm hard werkt en dat daarom een welverdiende vakantie in de zomer niet teveel is gevraagd. Uiteraard begrijpt de VNC dat niet iedereen zijn/haar keuze omtrent het zomerverlof toegewezen kan krijgen. Echter, uit de wijze die KLC nu hanteert blijkt weinig waardering voor ons harde werken.

 

Komende week zal intern overleg plaatsvinden en kunnen we waarschijnlijk met een meer inhoudelijke reactie komen.

 

KLC sectiebestuur

 

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl- 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA