• home
  • Actueel
  • KLC voert verkapte bezuiniging uit op cabinekorps

KLC voert verkapte bezuiniging uit op cabinekorps

12 sep. 2016

Zoals jullie weten heeft KLC veranderingen aangebracht in het aanvragen en toewijzen van het zomerverlof. De VNC ziet de plannen als een verkapte bezuiniging en we zijn het er dan ook niet mee eens. Het afgelopen jaar zijn we hier meerdere malen met KLC in gesprek over gegaan, helaas heeft dat niet geholpen. 
Omdat KLC haar plannen niet van tafel wil halen, er niet met de VNC over wil praten en zelfs dreigt om alle voorkeuren voor het zomerverlof per direct af te wijzen, rest ons niets anders dan onze advocaat in te schakelen. 

Wij eisen dat KLC haar plannen terugdraait en dat de aanvraag en toewijzing voor het zomerverlof weer gebeurt zoals dat voorheen altijd gebruikelijk is geweest.

 

Wordt vervolgd.

 

Sectiebestuur KLC

 Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA