• home
  • Actueel
  • KLC ledenvergadering geeft akkoord voor eenmalig aanpassen termijn bestuurders.

KLC ledenvergadering geeft akkoord voor eenmalig aanpassen termijn bestuurders.

3 okt. 2017
Gisteren heeft er een KLC ledenvergadering plaatsgevonden. Hierin werd het aanpassen van de termijnen voor de toekomstige bestuurders besproken.
 
Op dit moment lopen de twee termijnen tegelijk af in april 2108. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat twee ervaren VNC bestuurders op het zelfde moment de VNC verlaten, wat een negatieve impact kan hebben op kennis en continuïteit bij de KLC sectie.

Het voorstel was dan ook dat 1 termijn zal worden aangepast. Dit betekent dat in 2018 de termijn van één bestuurder –zoals vanouds- voor vier jaar zal starten. De andere termijn zal -eenmalig- worden aangepast naar drie jaar, dat wil zeggen tot 2021. Zo blijft er een jaar verschil tussen de termijnen en zal kennis en ervaring altijd gewaarborgd blijven.

De KLC-leden die de vergadering bijwoonden hebben unaniem akkoord gegeven voor dit voorstel.
Wij willen hen bij deze hartelijk bedanken voor hun interesse en aanwezigheid.

Sectiebestuur KLC


Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA